A Packers bebiztosította magát Grant szerződésével

A sérüléseket tekintve igen szerencsétlennek mondható a Green Bay Packers együttese az idei évben. Elég meggyőző azon játékosoknak a listája akik több mérkőzést is kihagytak vagy sérültlistára kerültek. A listán szerepel Desmond Bishop, Bryan Bulaga, Charles Woodson, Clay Matthews, Cedric Benson, Greg Jennings, Jordy Nelson, D.J. Smith, Sam Shields, Nick Perry és James Starks is.

A sérülések miatt a Packers újraszerződtette a running back Ryan Grant-et. A csapat biztosra ment hiszen csak a minimális 700 ezer dolláros alapfizetést kínálta neki és ha esetleg megsérülne akkor 368 ezret kapna a szezon hátralevő részében.

A futó egy mérkőzéstől eltekintve bokasérülés miatt kihagyta a Super Bowl győzelemmel zárult 2010-es szezont. Felépülését követően sem tudta igazán visszaszerezni a Packers backfieldjét. A tavalyi szezonban csak 559 futott yardot szerzett, míg a sérülését megelőző két évben 1.203 és 1.253 yardot ért el. Grant szerződése lejárt az év elején és a Packers nem hosszabbított vele. Sok csapatnál megfordult próbajátékon és végül a Washington Redskins szerződtette le. Egy mérkőzés után viszont elküldték és így elérhető volt amikor a Packers hívta.

(nfl.com, Fotó: knoxnews.com)