A Jaguars érdeklődik Tim Tebow iránt

Az már biztossá vállt, hogy Tim Tebow első New York Jets-es szezonja egyben az utolsó is lesz. De melyik lesz az irányító következő csapata? A legnagyobb valószínűség szerint a Jacksonville Jaguars mezében futhat ki a pályára a 2013-as szezonban. A Jaguars idén egyszer már Tebow potenciális jövőbeli csapata volt, de márciusban még lemaradtak róla.

Peyton Manning Denver Broncos-hoz érkezését követően nyilvánvalóvá vállt, hogy el fogja hagyni a csapatot. Két fő érdeklődő volt. Mindketten ugyanazt ajánlották és a Broncos Tebow-ra bízta a döntést, hogy a Jetsnél vagy a Jaguarsnál akarja folytatni. Tebow lehet a legnépszerűbb atléta aki valaha is a Jaguarshoz érkezett.

Hogy miért lehetne a Jaguars játékosa?! Blaine Gabbert-nek már nem terem sok babér Jacksonvilleben és Chad Henne jövője sem túl fényes. A Jaguars tulajdonosa, Shad Khan pedig mindenképpen fel akarja pörgetni a franchise életét amire Tebow érkezése tökéletesen alkalmas lenne.

És hogy miért kérdéses?! A rossz szezonnak köszönhetően a Jaguars jó Draft pozícióban van és kiválaszthat egy tehetséges, fiatal irányítót. Tebow nagyon népszerű, de sokan támadják a passzjáték hiányát. Mindemellett kérdéses a general manager Gene Smith és a vezetőedző Mike Mularkey jövője és az új vezetés változtathat a dolgok jelenlegi állásán.

(nfl.com, Fotó: flickr.com)