T.J. Conley a Vikings új puntere

Conley ligazolására Kluwe sérülése miatt volt szükség.

A szerdai napon a Minnesota Vikings bejelentette, hogy a sérült Chris Kluwe helyére leigazolták a volt Jets punter-t, T.J. Conley-t.

Nem valószínű, hogy Kluwe műtétje keresztbe tesz a játékos Training Camp-jának, de a Vikings biztosítékként leigazolta Conley-t. Kluwe térde sérült még meg októberben, azóta állandó szereplője a sérültlistának, de puntolni azért még tudott, ha nem is akkorát. Chirs 31 éves és most lép be szerződésének utolsó évébe, ahol 1,4 millió dollárt kereshet meg.

Frazier szerint a műtétje nem lesz olyan mértékű, hogy ki kellene hagynia a Training Camp-ot. Az egyes jelentések szerint január 31-re tervezett műtéttől számított pár hét esetleg hónak lehet a regenerálódási idő, attól függ mit találnak az orvosok.

A frissen igazolt punter, Conley a 2009-es – 2011-es idényben a New York Jets puntere volt, de debütálni csak a 2011-es idényben volt lehetősége, mikor 16 mérkőzésen 92 puntot teljesített. Összesen 3926 yardot puntolt össze, rúgásonként 42.7 -es yardátlaggal. A 2012-es idényben, szeptemberben azonban megvált tőle a Jets. Azóta tryout-on vett részt Dallas-ban, Detroit-ban és Minnesota-ban is.

Októberben mint említettük nálunk is járt, mikor kiderült, hogy Kluwe nem elég jó és a Vikings 3 punter-t tesztelt, nos ebből Conley volt az egyik és most a befutó is.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com