14 év után visszavonul Donald Driver

Bejelentette visszavonulását a Green Bay Packers wide receivere, Donald Driver. Az 1999-es Draft hetedik körében választotta ki a Packers és egész pályafutását Green Bay-ben töltötte. Az első három szezonját követően a csapat alapembere lett. A Packers történetének legtöbb elkapásával (743) és legtöbb elkapott yardjával (10.137 yard) akasztja szögre a sisakját.

A mai napon egy sajtóközleményben a Packers bejelentette, hogy visszavonul Donald Driver. A hivatalos visszavonulási ceremóniára február 6.-án, jövő hét szerdán kerül sor a Lambeau Field-en.

Driver-nek az első három évében mindössze 37 elkapása volt, amivel 520 elkapott yardot és 3 touchdownt szerzett. A nehéz kezdést követően viszont Brett Favre kedvenc célpontja lett. Aaron Rodgers-nek is sokat segített az első kezdő éveiben, hiszen az irányító is sokat kereste Driver-t. 205 pályára lépésével, Brett Favre mögött a Packers történetének második helyén áll.

"A legnagyobb dolog amikor kivonulsz az alagútból a Lambeau-n..., és ezt soha sem fogom elfelejteni." - nyilatkozta Driver.

A háromszoros Pro Bowl kerettag Driver hét szezonban is átlépte az 1.000 elkapott yardos határt. Nem Ő volt a leggyorsabb, vagy a legmagasabb elkapó a pályán, de kétségkívül Ő volt az egyik legkitartóbb és a legjobb a levegőben. Minden évben beharangozták, hogy ennyi volt és már csak a hanyatlás következik. És a következő évben megint átlépte az 1.000 yardot.

A Donald Driver történet:

(nfl.com, Fotó: blog.packers.com, packers.com)