Mike Wallace a Miami Dolphins elsőszámú célpontja

A Miami Dolphins kétségbeesetten keres egy jó wide receiver-t és a legfrissebb információk alapján a Pittsburgh Steelers játékosa, Mike Wallace az elsőszámú célpontjuk a szabadügynökpiacon. Viszont ez drága mulatság lesz. Wallace egy hasonló szerződést akar mint amit Vincent Jackson kapott tavaly a Tampa Bay Buccaneers csapatától. Jackson ötéves, 55 millió dolláros szerződést kapott a Bucs-tól és Wallace tavaly már elárulta, hogy 50 millió dollárban gondolkodik ami miatt nem valószínű, hogy visszatér a Steelershez.

A szabadügynökpiac egy másik keresett célpontját is összehozták már a Dolphinsal és ez nem más mint Greg Jennings a Green Bay Packers elkapója. Mellette szól, hogy jól ismeri a vezető, Joe Philbin hiszen éveken keresztül volt az offensive koordinátora a Packersnél. Jennings lenne az olcsóbb megoldás de ellen szól a kora és a sérülései.

Wallace komoly erősítést jelentene a Dolphins számára és amennyiben sikerülne Reggie Bush-t is megtartaniuk akkor igen erős támadó kettős lehetne pályán Miamiban. A döntés a csapat tulajdonosának, Stephen Ross-nak a kezében van aki nem szereti túlfizetni a játékosokat és az edzőket, de ha most megteszi akkor a szabadügynökpiac egyik legnagyobb igazolását fogja végrehajtani.

(nfl.com, Fotó: examiner.com)