Wes Welker a Denver Broncos játékosa lesz

Tegnap bejelentették, hogy a New England Patriots wide receivere Wes Welker a Denver Broncos csapatában folytatja a pályafutását. Kétéves, 12 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával. Az NFL Network értesülései szerint 4 millió bónuszt, 2 millió dolláros fizetést kap 2013-ban és 3 millió bónuszt, 3 millió dolláros fizetést kap 2014-ben.

Welker sokáig várt egy Patriots szerződésre és a hírek a csapat fel is ajánlotta számára a hosszabbítást. A Pats szintén kétéves szerződést kínált, de valamivel kevesebb, szám szerint 10 millió dollárt fizetett volna neki. Welker nagyon szerencsésnek mondható hiszen az NFL valaha volt egyik legjobb irányítója után egy másik legenda fog passzolni neki. A szerződés egyébként nagyon fontos az AFC bajnoki cím szempontjából is.

Valószínűleg inkább a pályán közepén számítanak majd Welker-re és az Eric Decker, Demaryius Thomas páros lesz majd a széleken. Hasonló szerepet tölthet majd be mint Brandon Stokley az idén. Welker vitathatatlanul jobb képességű elkapó mint a 36 éves Stockley akinek 45 elkapása volt tavaly így Welker-től egy kiugró évre számíthatunk.

(nfl.com, Fotó: blogs.bettor.com)