Wright megy, vagy nagyon olcsón marad

Miután Eric Wright (CB) tavaly megszegte a Ped szabályzatát, és elesett második évi, szerződésében garantált fizetésétől, úgy a Buccaneers bármikor elküldheti őt a csapattól, úgy, hogy nem kell kifizetnie a játékost.

A múlt héten Eric Wright a liga vezetőségéhez fordult, és perrel próbálta a Bucs ezen döntését megvétózni, azonban a pert elveszítette, így a szerződésében foglaltak semmissé lettek.

General Managerünk Mark Dominik tegnap a Tampa Bay Times-nak nyilatkozott az ügyben. Elmondta, hogy a csapat szeretné elküldeni Eric Wright-ot, az egyetlen megoldás a maradására az lenne, ha elfogadná a szerződést amit a csapat fel fog neki ajánlani. Amennyiben fel fog egyáltalán természetesen, hisz a Buccaneers vezetői sem igazán szívlelik a játékos hozzáállását, erről még később, a szerdai napon fog dönteni a vezetőség.

Ha Eric Wright nem csinálja meg a butaságot a tavalyi szezonban, akkor idén még 7,750,000 dollárt kellett volna, hogy fizessen neki a csapat. Ám így, ez az ár lényegesebben lejjebb fog menni az új szerződésben. Az új szerződés felajánlásának egyetlen egy oka lehet, mégpedig az, hogy sajnálatos módon még mindig Eric Wright a legjobb cornerback a rosterünkben, miután még egy szabadügynökkel sem sikerült megegyezni idén, ebben a pozícióban. Valamint egyre inkább úgy fest, hogy a Revis trade is kudarcra van ítélve.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu