21 szezon után visszavonul Jason Hanson

A Detroit Lions kickere Jason Hanson 21 szezon után bejelentette a visszavonulását. A 42 éves játékost az 1992-es Draft második körében választotta ki a Lions és egész pályafutása során a Detroiti csapat játékosa volt. Barry Sandershez hasonlóan a Lions legkonzisztensebb játékosa volt.

Hanson-t kétszer választották be a Pro Bowl és háromszor az All-Pro keretbe. 601 mezőnygólkísérletéből 495-öt értékesített ami a harmadik legmagasabb sikeres mezőnygólszám az NFL történetében. Karrierje során 2.150 pontot szerzett a Lionsnak ami szintén a harmadik legtöbb pont az NFL történetében. 22 év alatt mindössze 9 mérkőzést hagyott ki.

"Ideje volt meghozni ezt a döntést. Ez a megfelelő idő rá, hogy továbblépjek. Még mindig jelentkeznek a tavalyi problémák. Meg kell változtatnom a korábbi kijelentésemet miszerint visszatérek jövőre. Karrierem ezen szakaszában nem akarom a kompromisszumos utat választani. Ez a csapatnak sem jó. Egy kicsit elvesztettem a játék iránti vágyat, hogy sérülten kellett játszani." - jelentette meg Hanson a csapat weboldalán.

(nfl.com, Fotó: tracking.si.com)