Elkezdődött a Giants rookie minicamp

Megkezdődött a munka a 2013-as NFL idényre, újonc játékosaink első ízben bizonyíthatták rátermettségüket, illetve "néhány" draftolatlan játékos is lehetőséget kapott. Damontre Moore egészen a harmadik körig csúszott, amit elsősorban mentalitásának köszönhetett. Azt csiripelték a madarak, hogy nem tette oda magát teljes mértékben az edzéseken. Ez természetesen a defensive end fülébe is eljutott és el is fogadta a kritikákat. A motivációval nem lehet gond, Justin Tuck is üzent fiatal játékostársának, hogy reméli készen áll a munkára. Umenyiora távozása után szükség is lenne egy újabb klasszis defensive endre.

Ryan Nassib csütörtökön első ízben találkozott Manninggel és 10-15 percet beszélt is kollégájával. A rookie irányító elmondta, hogy örül tapasztalt játékostárásnak, hiszen a liga egyik legjobb játékosától tanulhat nap mint nap. Ha minden egyes alkalommal csak egy kicsit is el tud lesni tőle már nagyon sokat fejlődhet. Eli a csapat egyik mókamestere, aki szívesen kekeckedik a rookie játékosokkal, de Nassib erre is felkészült már.

Chris Snee pedig első körös választottunknak, Justin Pugh-nak üzent, hogy jó lesz ha beszerez egy bankkártyát. A játékos vélhetően az OL többi tagjának fizetheti az étkezéseit az eszközzel. Érdekes egy szokás az egyszer biztos...

Kérdéses volt Cooper Taylor egészségi állapota, de azt mondta nem jelenthet problémát korábbi szívműtétje. Anno mikor megtudta, hogy műteni kell, megijedt, hiszen úgy gondolta ezzel vége pályafutásának. Azt azonban nem tudta, hogy problémája orvosolható. A beavatkozás mindössze 1 órát vett igénybe és 1 hónappal később már ismét a pályán volt.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Címkék: newyorkgiants