A Detroit Lions szerződtette Leroy Harris-t

Az idei offseasonban teljesen átalakul a Detroit Lions offensive fala hiszen elvesztették a visszavonuló left tackle Jeff Backus-t, a jobb tackle Gosder Cherilus az Indianapolis Colts-nál míg a jobb guard Stephen Peterman a New York Jets-nél folytatja a pályafutását.

A Lions bejelentette, hogy szerződtette a Tennessee Titans volt játékosát, a jobb guard Leroy Harris-t. Harris-t a 2007-es Draft negyedik körében választotta ki a Titans és hat szezonon keresztül volt a csapat játékosa. Eddigi pályafutása során 75 mérkőzésen lépett pályára és 42 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak.

A Lionstól távozó három játékos összesen 25 éven keresztül szerepelt a Lions csapatában. Az biztos, hogy a következő évi támadófal játékosok kevesebb rutinnal fognak rendelkezni, de annál inkább atletikusabbak lesznek.

Harris az utóbbi három szezonban 39 mérkőzésen volt kezdő, de jelenleg épp részleges keresztszalag szakadásából lábadozik. Ez természetesen hátráltatni fogja a beilleszkedését, de szerencséjére posztján nincs komoly verseny Detroit-ban.

A Lions támadófalának bal oldala igen erős a tavalyi Draft elsőkörös választottjával, a tackle Riley Reiff-el és a nyolcadik profi szezonját kezdő guard Rob Sims-el. A jobb oldalra viszont ráfért az erősítés hiszen jobb tackle poszton Jason Fox és Corey Hilliard versenyzik a kezdő posztért míg Harris-nek csak az idei Draft harmadik körében kiválasztot Larry Warford-al kell felvennie a versenyt.

(nfl.com, Fotó: browsebiography.com)