Aláírta újoncszerződését az utolsó elsőkörös választott is

Az utolsó szó jelenleg nem az első kör utolsó pickjére, hanem az utolsó még szerződés nélküli játékosra vonatkozik. A Tennessee Titans tegnap bejelentette, hogy négyéves szerződést kötött az első kör 10. helyén kiválasztott guardjával, Chance Warmack-al. A támadófalember 12.166.646 dolláros szerződést írt alá.

Az NFL.com munkatársának, Ian Rapoport-nak az értesülései szerint a szerződés tartalmaz egy opcionális ötödik évet is. Továbbá 7.228.472 dollár aláírási szerződést tartalmaz a szerződés amiből az aláírás pillanatában megkap 5 millió dollárt, a fennmaradó összeget pedig az év végéig utalják el a részére.

Warmack kihagyta az edzőtábor első öt napját, mert nem tudott megegyezni szerződésének részleteiről a Titans vezetőségével. Az új kollektív szerződés viszont szűk keretek közé szorítja az újoncszerződés részleteit, így a mérleg nyelve végül a Titans felé billent el.

A jelenleg 21 éves játékos az Alabama Egyetem futballista volt. Steve Hutchinson 2001-s kiválasztása óta a legtehetségesebb guardnak tartják a szakértők. A tavalyi szezonját követően Warmack-ot beválasztották a Délkeleti Konferencia első csapatába és az All-American keretbe is.

(nfl.com, Fotó: usatoday.com, gamedayr.com)