Beharangozó: Seahawks-Broncos, Előszezon 2. hét

Elérkezett az előszezon 2. hete, amelyben a Seattle Seahawks hazai pályán fogadja a Denver Broncos csapatát. A mérkőzést vasárnap hajnalban, 4 órakor rendezik meg. Az első héten San Diegoban keveset láttuk a kezdőket, hiszen csak két rövid driveban voltak a pályán. Most többet lesznek a fenn, másfél negyed kinézhet Wilsonnak, de akkor sem lepődnék meg, ha a teljes első félidőt lejátszaná.

Sokkal jobb teljesítmény kell már, de ez azért nehéz lesz, hiszen a Broncos nagyobb erőt képvisel, mint a Chargers. Tate és Baldwin játékra kész most is, Rice viszont nem biztos hogy ott lesz. Sokat láthatjuk biztos Kearset és Harpert is, valamint Stephen Williamst, aki a semmiből tört elő, és nagy esélye van immár arra, hogy rosterre kerüljön. TE poszton továbbra is Luke Willsonnak kell kezdenie, de jó hír hogy jövő héttől Miller már edzhet, és így a szezonkezdetre játékra alkalmas lesz. Az OL-ben Carpenter sérülése miatt, már csak az RG poszt kiadó. Sweezy és Moffitt továbbra is nagy harcban. Érdemes lesz figyelni a nagyszerű edzőtábort és első meccset maga mögött tudó OT párost is, Baileyt és Bowiet. Max Unger helyén valószínűleg most is Lemuel Jeanpierre kezdhet. Lynch ezen a meccsen talán már többet lehet a pályán, mint két snap, de Turbin és Michael különharca is érdekes lehet.

A defenseben több a kérdőjel. Clemons továbbra sem elérhető, Avril ugyan végre teljes értékű edzésmunkát végez, de még nem játszhat, és Irvin is bajlódik valamivel. Így továbbra is Morgan lesz kezdő Leo. Belül Mebane mellett van nagy harc. Jesse Williams early downoknál, Jordan Hill és Michael Bennett (DE is) pedig a passz elleni játékoknál lehet fenn. A másik DE poszton Bryant továbbra is élvezi a bizalmat. Érdemes lesz figyelni Benson Mayowat is, aki a legproduktívabb pass rusher az edzőtáborban, remélem ezt a kezdőkkel is megmutathatja. Azért benne nagyobb a potenciál, mint Morganben. A LB sorban kérdéses Wagner játéka, őt újra Bradford pótolhatja, valamint Lotulelei. Malcolm Smith és KJ Wright a két kezdő OLB. A secondaryben egyértelmű a kezdő négyes. NCB poszton Winfield és Thurmond továbbra is küzd egymással, valamint Maxwell is egyre több játékidőt követel, hiszen fantasztikusan játszik.

A special teamban a returnerk kiléte a kérdéses. Punt returnerként Golden Tate lesz a "kezdő", míg a kickoffreturnerként Kearse kap lehetőséget.

Nem lesz könnyű meccs, hiszen a Broncos is nagyon jó csapat , ráadásul nagyon mély is, így a Jacksonéknak sem lesz sétagalopp, mint a Chargers cseréi. 

Amit, akit tehát szerintem érdemes lesz figyelni:
- Russell Wilson, QB
- Stephen Williams, WR
- Alvin Bailey és Michael Bowie, OT
- Benson Mayowa, Leo
- Jordan Hill, DT
- Walter Thurmond, CB

A mérkőzés tehát vasárnap 4 órakor kezdődik, ahol már egy lépéssel közelebb leszünk az alapszakaszhoz. Ebből a meccsből sem szabad majd nagyravaló következtetéseket levonni, de azért már illene a kezdő csapatnak is elkezdenie megmutatni, hogy miért is SB esélyes a Seahawks.

bejegyzesseahawksbanner.jpg

Forrás:

Seattle Seahawks Hungary