Játékost cserélt a Colts és a Ravens

A héten bejelentették, hogy játékost cserélt a Baltimore Ravens és az Indianapolis Colts csapata. A Colts running backje Delone Carter csatlakozik a bajnoki címvédőhöz és a wide receiver David Reed a Colts játékosa lesz a következő szezonban. Természetesen csak akkor léphetnek pályára új csapatuk színeiben ha túlélik majd az utolsó keretszűkítést is.

A trade előtt Carter nagy harcot vívott Donald Brown-al, hogy megszerezze a Colts harmadik számó futó posztját Ahmad Bradshaw és Vick Ballard mögött. Az üzlet nagy nyertese az egykori elsőkörös választott Brown, hiszen így vetélytárs nélkül megnyerte a harmadik posztot. A nagy vesztes viszont Anthony Allen, aki eddig stabilan a Ravens harmadik RB-jének számított Ray Rice és Bernard Pierce mögött.

Első ránézésre a Ravens járt jobban a tradeel. Szinte ugyanannyi NFL mérkőzésen léptek pályára eddigi pályafutásuk során, de Carter-nek eddig nagyobb szerep jutott. Két év alatt 499 futott yardot és 5 futott touchdownt szerzett, míg Reed neve mellett három éves pályafutást követően csak 5 elkapás és 66 yard szerepel.

(nfl.com, Fotó: wfin.com)