Mégsem kezdi PUP listán a szezont Rob Gronkowski?

A New England Patriots nagyon bízik benne, hogy tight endjük Rob Gronkowski idő előtt felépül és a hatodik hét előtt bevethető állapotban lesz. Az NFL.com munkatársának Albert Breer-nek tegnapi információ szerint a Patriots vezetősége le akarja venni Gronkowski-t a PUP listáról reménykedve benne, hogy ezzel is nyernek minimum 1-2 mérkőzést.

Aki PUP listán kezdi a szezont az biztosan kihagyja az alapszakasz első hat mérkőzését. Ekkor aktiválni kell a játékost mert ha ez nem történik meg akkor már nem is léphet pályára az adott szezonban. A legoptimistább becslések szerint Gronkowski szeptember végén visszatérhet és a jelek szerint a Patriots inkább fenntart egy helyet és reménykedik benne, hogy az ötödik vagy hatodik héten már bevethető lesz a tight end.

Az alapszakasz ötödik és hatodik hetében a Cincinnati Bengals otthonába látogatnak el és hazai pályán fogadják a New Orleans Saints csapatát. Egyik sem ígérkezik könnyű mérkőzésnek és nagy segítséget jelentene számukra egy egészséges Gronkowski a támadósorban. A fenntartott helynek viszont nagyon nem örülhet például Brandon Bolden, Tim Tebow vagy Adrian Wilson mert egyiküket a fenntartott hely miatt küldhetik el a csapattól.

(nfl.com, Fotó: according2sources.com)