Sérülékeny elkapót szerződtetett a New England Patriots

A New England Patriots-nak sok problémája van az idei szezonban az elkapósorával, így nem lephetett meg senkit sem a mai bejelentésük. A Patriots bejelentette, hogy szerződtette a szabadügynök wide receiver Austin Collie-t. A 27 éves játékos már a hétvégi mérkőzésen bemutatkozhat az új csapatában hiszen a tegnapi "injury reporton" szerepelt Danny Amendola (ágyék), Kenbrell Thompkins (váll), Aaron Dobson (nyak) és Matthew Slater (csukló) neve is.

Nagy valószínűség szerint Danny Amendola három kihagyott mérkőzést követően visszatér a hétvégi Cincinnati Bengals elleni mérkőzésen és Julian Edelman alkotják majd a Patriots kezdő elkapópárosát. Collie azonnal bevethető lenne, de a múltjában elszenvedett sok agyrázkódás megkérdőjelezi a szerződtetését. Agyrázkódás miatt már 22 mérkőzést kellett kihagynia eddigi pályafutása során.

Az elkapót a 2009-es Draft negyedik körében választotta ki a Colts és az újonc évében jó teljesítményt nyújtott. A második évében sem volt probléma a játékával viszont már kezdtek előjönni a sérülések és folyamatosan problémái voltak az agyrázkódásokkal. Térdsérülés miatt a tavalyi szezonban csak egy mérkőzésen tudott pályára lépni. Collie még mindig egy fiatal, jó képességű elkapó és ha egészséges tudna maradni akkor nagy segítséget jelenthetne a Patriots támadóegysége számára.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.net)