Super Bowl LII - Már csak hárman vannak versenyben

A 2018-as Super Bowl-ért már csak három város van versenyben, köztük Minneapolis is. Mostanra kiderült, hogy a 2018-as Super Bowl (LII) rendezésének jogáért már csak három város van versenyben. A mai napon Washington-ban találkoztak a vezetők az NFL Őszi Találkozóján, ahol a hat jelölt városból háromra szűkítették a lehetséges rendezőket. A hat város közül csak három maradt a mai megbeszélés után. Kiesett a jelöltek közül Miami, Tampa Bay és Dallas is.

2016-ra elvileg kulcsrakész lesz a Minnesota Vikings új stadionja, így a város megpályázta annak a lehetőségét, hogy 1992 után ismét Super Bowl-nak adjon otthont a 10000 tó államának nagyvárosa. Eddig jól is halad a tender, mert bekerült a finalisták közé.

A három esélyes város Minneapolis mellett Indianapolis és New Orleans. Ezek közül a városok közül kerül ki a végső győztes, mely a jövő évi (2014) Tavaszi NFL Találkozón kerül kiválasztásra. 2014-ben New York-ban (MetLife Stadium), 2015-ben Phoenix-ben (University of Phoenix Stadium), 2016-ban San Francisco-ban (Levi’s Stadium) és 2017-ben pedig Houston-ban (Reliants Stadium) lesz a Super Bowl.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com