Az utóbbi napok összefoglalója

- A tight end Rob Gronkowski elutazott a New England Patriots-al és minden jel szerint pályára is fog lépni a New York Jets elleni mérkőzésen. A csípősérüléssel bajlódó cornerback Aqib Talib viszont biztosan kihagyja a találkozót.

- A Chicago Bears aktív játékosai között szerepel a cornerback Charles Tillman és a tight end Martellus Bennett így pályára léphetnek a Washington Redskins elleni mérkőzésen.

- A wide receiver Roddy White és a running back Steven Jackson is kihagyja az Atlanta Falcons esti mérkőzését.

- A Baltimore Ravens aktiválta a PUP listáról a hatodik profi szezonjában járó linebacker Jameel McClain-t és ezzel egy időben elküldte a tight end Billy Bajema-t.

- A Buffalo Bills irányítója Thad Lewis teljes edzésmunkát végzett a héten és minden jel szerint kezdő lesz az esti Miami Dolphins elleni mérkőzésen.

- A hivatalos listán kérdésesnek jelölik a Jacksonville Jaguars két wide receiverének Cecil Shorts-nak (váll) és Justin Blackmon-nak (térdhajlító izom) a vasárnapi játékát. A vezetőedző Gus Bradley viszont bejelentette, hogy Blackmon biztosan pályára lép a San Diego Chargers elleni mérkőzésen.

- A safety Harrison Smith-t tartaléksérültlistára tette a Minnesota Vikings. A védő körülbelül 8 hetet lesz kénytelen kihagyni.

- A Pittsburgh Steelers újonc linebackere Jarvis Jones agyrázkódás miatt kénytelken lesz kihagyni a Baltimore Ravens elleni mérkőzést.

- Jake Locker visszatért az edzőpályára és egyes hírek szerint ismét Ő lehet a Tennessee Titans kezdő irányítója.

- Egyes hírek szerint a Minnesota Vikings komolyan elgondolkodott rajta, hogy eltradeli Adrian Peterson-t és újjáépíti a csapatot.

- Matt Schaub a padon és Case Keenum lesz a Houston Texans kezdő irányítója az esti Kansas City Chiefs elleni mérkőzésen.

- A Cleveand Browns frissen igazolt wide receivere Charles Johnson keresztszalag szakadással érkezett a Green Bay Packers gyakorlócsapatától.

- A következő héten edzésbe áll a Seattle Seahawks wide receivere Percy Harvin.

- 31.500 dolláros büntetést kapott a Detroit Lions defensive tackleje Ndamukong Suh.

- Miután nem ment át a fizikai felmérőn a Dallas Cowboys elküldte defensive tackle Jay Ratliff-et.

- Egyelőre nem lehet tudni mikor térhet vissza Michael Vick hiszen kiderült, hogy térdsérülése komolyabb mint azt a korábbi vizsgálatok mutatták.

- A Minnesota Vikings vezetőedzője Leslie Frazier bejelentette, hogy Josh Freeman lesz a kezdőirányító a hétfő esti New York Giants elleni mérkőzésen.

- A New York Giants szerződtette a szabadügynök running back Peyton Hillis.

- A Patriots sérltlisátra tette a linebacker Jerod Mayo-t.

- A Denver Broncos az első csapatához hívta a wide receiver Tavarres King-et miután a Green Bay Packers megpróbálta szerződtette az újonc játékost.

- A Green Bay Packers tartalék sérültlistára tette wide receiverét Randall Cobb-ot. Az elkapó legkorábban hat hét múlva edzhet újra együtt a csapattal és nyolc hét múlva léphet pályára. Helyére a receiver Myles White-ot szerződtették a gyakorló csapatból.

- A New York Jets szerződtette a szabadügynök returner/wide receiver Josh Cribbs-t.

- Vállsérülése ellenére a hétvégi mérkőzésen pályára fog lépni Cecil Shorts a Jacksoonville Jaguars elkapója.

- A Pittsburgh Steelers sérültlistára tette a bal tackle Levi Brown-t. A falembert csak hét hete tradelték el az Arizona Cardinals-al.