NFC North Power Rankings - 8.hét

Továbbra is a csak a 30. legjobb csapat vagyunk az NFL-ben.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a csoportban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Green Bay Packers (10.) +1

Könnyedén legyőztek minket, igazából, ha jobban koncentrálnak a meccs vége felé nem tudtunk volna ennyire feljönni. A minden támadásából pontot szerző Packers-nek még ez is belefért, így már meccs előnnyel vezeti a csoportot.

A héten szintén egy csoportellenféllel, a nálunk valamivel jobb Chicago Bears csapatával mérkőznek meg. A Bears megint jól kezdte a szezont, de most ismét leszállóágban van. A pihenőhét talán jót tesz nekik.

2. Detroit Lions (13.) +2

Calvin “Megatron” Johnson élete legjobb meccsét játszotta. 329 elkapott yard-al az utóbbi idők egyik legjobb elkapója győzelemhez segítette csapatát. A Cowboys-t múlták felül 31-30 -ra egy hatalmas végjátékkal. Összeszedett ez a Lions és fontos szituációkban képes jól teljesíteni. Vagy nagy győzelmet aratnak vagy csúnyán kikapnak, most az előbbi.

Ezen a héten pihenőn vannak.

3. Chicago Bears (17.) -1

A hanyatlás időszakán áteső Bears pihenőhétről tér vissza, kérdés milyen formában.

A pihenőhétről egyből az ősi rivális Green Bay Packers csapatához látogatnak és talán nem túlzás, ha kijelentjük, hogy nem ők a meccs esélyesei.

4. Minnesota Vikings (30.) -

Ponder ismét kezd volt, de ez nem sokat segített rajtunk. A Green Bay simán, 44-31 -re lelépett minket. Patterson NFL rekordot futott mindjárt a meccs elején.

Vasárnap visszatér a jó öreg esti 19 órás mérkőzés. Nem kell sokáig fennmaradni, bár a csapatért mindent. Kár, hogy a vezetőség nem így látja. A Cowboys lesz az ellenfelünk, mely a mi csoportriválisunk, a Detroit ellen úgy kapott ki, hogy ők sem hitték el, főleg Dez Bryant-t. Csak ne rajtunk álljanak bosszút, bár így a meccs előtt sem mi vagyunk az esélyesek.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com