Kyle Rudolph egy hónapig biztosan nem játszik

Kyle Rudolph_3A Vikings tight end-je egy hónapos kényszerpihenőn van, miután megsérült a lába a Dallas elleni találkozón. Nem elég, hogy 1-7 a mérleg, a rengeteg sérülés tovább tetézi a baj a csapatnál. Kyle Rudolph a Vikings passzjátékának egyik legnagyobb fegyvere most egy kisebb kényszerpihenőre kényszerül, mert a múltheti Dallas Cowboys elleni mérkőzésen megsérült a lába.

Rudolph épp egy csodálatos 31 yardos TD-t szerzett, mikor megsérült és le kellet mennie a pályáról. A meccsre már nem tért vissza. A sérülés nem karriert, de nem is szezon végét jelentő, de hosszabb idei mellőznünk kell Rudolph-ot.

Jelentések szerint eltört egy csont a bal lábfejében, ami 4-6 hét kihagyást jelent. Leslie Frazier-t ugyan kérdezték, hogy mikorra várható a TE visszatérése, de nem mondott konkrétumot.

Rudolph kiesésével John Carlson-nak kell átvennie a helyét. Reméljük, hogy képes lesz arra, hogy két yardnál nagyobb elkapásokat hozzon össze. Rhett Ellison állapota továbbra is kérdéses, így Chase Ford-ot is egyre többet láthatjuk majd a pályán. Őt onnan ismerhetjük, hogy segített Peterson-nak  talpon maradni és átjutni a gólvonalon tegnap egy futás során.

Ford így tehát az aktív rosteren marad. Vasárnap este Carlson 47 snapet volt a pályán, míg Ford csak 3-at, de ez a jövőben akár változhat is.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com