Doug Martin szezonja hivatalosan is véget ért, IR listára került

Doug Martin (RB) hivatalosan is IR listára került, így a három hete, az Atlanta elleni mérkőzésen lesérült futó szerencsére már nem fog játszani ebben a szezonban.

Bár furcsa lehet a szerencsére szót hallani, természetesen nem Martin személyével van problémám, hanem a híresztelésekkel, mely egész héten arról szóltak, miszerint Greg Schiano idő előtt szeretné a játékost hadrendbe állítani, az esetleges győzelmek elérése végett. Sokan viszont úgy gondolták, többek közt jómagam is, hogy egy ilyen vesztes szezonban ennek semmi értelme nem lenne, kockáztatván Martin egészségi állapotát. A vállában labrum szakadást szenvedett játékost tehát ez a veszély már nem fenyegeti.

Martin idén mindössze hat mérkőzésen tudott pályára lépni, ez idő alatt 127 próbálkozásból megtett 456 yardot. A néha igencsak gyengélkedő támadófalunknak köszönhetően ez is csak nyögvenyelősen ment. Reméljük az "Izomhörcsög" vállműtéte sikeres lesz, és jövőre 100%-osan tud majd teljesíteni a Bucs színeiben.

Idén cseréje, a hatodik körben draftolt Mike James lesz, aki kiváló formáját hozta a Seahawks elleni első debütálásán, mint kezdő futó. Megtett ugyanis 158 yardot, bemutatott két sikeres elkapást, és még adott egy TD passzt is.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu