Mike James bokája eltört

Miután az idei draft hatodik körében elhozott újcon futó, Mike James berobbant a köztudatba a Seahawks elleni találkozón, és egy remek kezdést mutatott a Dolphins ellen is, sajnos eltörte a bokáját.

Bár azt hallani határozatlan időre dőlt ki, ez a bokatörés valószínűleg véget vetett Mike James szezonjának is, aki újoncként hihetetlen esélyt kapott a bizonyításra, és bár csak eddig tartott, úgy gondolom bizonyított is. A Dolphins ellen az első negyedben már futott 41 yardot öt próbálkozásból, amikor bokája szerencsétlen módon leragadt, és eltört.

A mérkőzésen Brian Leonard helyettesítette őt tisztességgel, és valljuk meg őszintén, hogy a Buccaneers remek futókkal rendelkezik, de hogy mindegyikük kiváló teljesítményt nyújtson, ehhez bizony nagyon kell a támadófal is, akik rendszerint remekül törték nekik az utat mind most, mind múlt héten.

A szezonból hét találkozó van még hátra, és a futójáték megoldása Brian Leonard-ra, valamint Bobby Rainey-re várnak. Hisz több futó már nincs a keretünkben. KidőltDoug Martin, Michael James, Jeff Demps, és most Mike James is.

bucsbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneers.blog.nepsport.hu