Nagy bajban Simpson, akár el is küldhetik

Jerome Simpson_3Jerome Simpson a múlthéten ittas vezetés miatt letartóztatták, de sokkal nagyobb a baj. Múlthéten szombat hajnalban a Minneapolis-ból egyik kivezető autópályán az egyik sávban álló piros Dodge Charger-re lett figyelmes a Minnesota State Patrol egyik járőre. Az autóból egy ittas egyén szállt ki, akit helyi idő szerint hajnali 04:03 -kor le is tartóztattak. A letartóztatott személy Jerome Simpson volt, aki a Minnesota Vikings elkapója. Még.

Az ügy után Simpson bocsánatot kért a szurkolóktól, a csapattól és a vezetőségtől és azt mondta szeretne játszani vasárnap. Ám az ügy nem ilyen egyszerű. Leslie Frazier is csak annyit mondott hétfőn, hogy majd meglátjuk.

Jerome 2012-ben került ide szabadügynökként, de 3 mérkőzéses eltiltással kezdte kábítószer birtoklása miatt, ami miatt 3 meccsre eltiltották, 15 napot börtönben is volt és kapott 3 év próbaidőt. Nos ez a próbaidő még tart, de Simpson ismét vétett a törvény ellen, ami azt is jelentheti, hogy börtönbe fog kerülni akár három évre.

Börtönbe azonban csak akkor kerül, ha megállapítást nyer, hogy megsértette a próbaidő feltételeit.

A cikkek szerint Simpson alkoholszintje a szondáztatásnál 0.09 volt, ami túllépi a Minnesota államban megengedett 0.08 -as szintet.

Egyelőre nem érkezett további hír, hogy kapna-e mérkőzésekre eltiltást, de valószínű fog kapni.

Jerome Simpson jövője a Vikings csapatánál igencsak hajszálon függ, mert a vezetőség úgy is dönthet, hogy elköszön az elkapótól, aki idén jól tejesít, mert a legtöbb elkapott yard mellett, a második legtöbb elkapást is jegyzi. A végleges döntés tehát még nem született meg, de amint megtudunk valamit, közöljük.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com