Hosszabbításban kapott ki a címvédő

Tegnap este elszenvedte idei hatodik verségét és visszacsúszott csoportjának harmadik helyére a címvédő Baltimore Ravens csapata. A Chicago Bears otthonában a Soldier Field-en lépett pályára a Ravens és a hosszabbításban 23-20-ra elvesztette a mérkőzést. A mérkőzést 10 percet követően hurrikán veszély miatt félbeszakították, kiürítették a stadiont és a nézőket biztonságos helyre szállították. Majd két órás szünetet követően folytatódott a mérkőzés.

A mérkőzés első negyedében a Ravens 10-0-s vezetést szerzett de a kényszerpihenőt követően elkezdett felzárkózni a Bears és a félidőben már csak 17-13-ra vezetett a címvédő. A harmadik játékrészben nem született pont míg a negyedik negyedben egy Matt Forte TD elkapás és egy Justin Tucker mezőnygólt követően döntetlennel ért véget a találkozó. Jöhetett a hosszabbítás ahol hat perc játékidőt követően Robbie Gould egy mezőnygóllal megnyerte a mérkőzést.

A Jay Cutler-t helyettesítő Josh McCown ismét kitett magáért. 216 passzolt yarddal és 1 touchdown átadással zárta a mérkőzést. A másik oldalon a Super Bowl MVP-je Joe Flacco pontosan ugyanannyi passzkísérletből csak 162 yardot, 1 TD-t és 2 interceptiont szerzett.

A Ravens támadójátéka elsősorban a futásokra épült. Ray Rice 131 futott yarddal és 1 touchdownnal zárta a mérkőzést míg vele szemben a Bears legjobb futója Matt Forte megállt 83 futott yardnál.

A passzolt yardok számából is látszik, hogy tegnap este a Bears receiverei szerepeltek jobban. A mérkőzés legeredményesebb elkapója Alshon Jeffery lett aki 83 yarddal fejezte be a mérkőzést de a négy legjobb Bears receiver mindegyike több yardot szerzett mint a Ravens legeredményesebb elkapója, Tandon Doss.

A mérkőzés videó összefoglalójáért kattints IDE!

Képek: statesman.com, nydailynews.com, chicago.cbslocal.com