A Broncos szerződtette Michael Huff-ot

Új csapatot talált magának a Baltimore Ravens-től három hete elküldött safety Michael Huff. A Denver Broncos bejelentette, hogy szerződtette a 30 éves szabadügynök védőt. Huff-ot a 2006-os Draft első körének hetedik helyén választotta ki az Oakland Raiders. Hét szezonon keresztül volt a Raiders játékosa majd az idei offseasonban szerződtette a free safetyt a címvédő de október végén megváltak tőle.

Elsősorban a Houston Texans-tól távozó Ed Reed pótlására érkezett Baltimoreba és hároméves, 6 millió dolláros szerződést kötöttek vele. A Ravens viszont az idei Draft első körének utolsó helyén kiválasztotta Matt Elam-ot is és benne látták Reed hosszútávú utódát. Huff-al tulajdonképpen az első pillanattól kezdve csak mint ideiglenes megoldásként számoltak de ez valóban rövid ideig tartott.

Az alapszakasz első mérkőzésén kezdőként lépett pályára de ezt követően már Elam volt a Ravens kezdő safetyje. Huff szerepelt ugyan a hátralevő összes alapszakasz mérkőzésen de főként már csak a speciális egységben számítottak a szolgálataira. A csoportrivális Pittsburgh Steelers elleni mérkőzésen a vezetőedző, John Harbaugh által megbocsájthatatlannak nevezett hibát vétett egy kezdőrúgást követően és pár nappal később elküldték a csapattól.

(nfl.com, Fotó: stripehype.com)