NFC North Power Rankings - 12 .hét

Power Ranking NFCTalán csak arra nem számított egyik Vikings vagy Packers drukker sem ami vasárnap történt.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a csoportban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Detroit Lions (12.) -2

Elég szégyen egy olyan csapattól kikapni, ahol a tulajdonosoknak kell a jegyet felvásárolniuk, mert a csapat a saját közönségét sem érdekli. A Buccaneers immáron 3 győzelemmel áll, a Lions pedig ezzel a vereséggel magára húzta csoportriválisait, minket nem.

Detroit-Green Bay mérkőzéssel indul a pulykanapi footballdömping csütörtökön. Matt Flynn lesz a kezdő a GB csapatában. A Lions-nak lehet esélye, ha Stafford többször passzol jó embernek, mint nem.

2. Chicago Bears (15.) -1

Csúnyán elverte őket  St. Louis Rams csapata, lényegében esélyt sem adott nekik. Jelenleg ugyanolyan mérleggel állnak, mint az első Lions, így a hétvégén előzhetik őket.

Erre valljuk be őszintén meg is van az esélyük, mert ellenünk játszanak, bár az utóbbi hetekben nyújtott teljesítmény láttán kétséges a dolog.

3. Green Bay Packers (19.) -

35 év után ismét sikerült döntetlent játszani a Lambeau Field-en a Minnesota Vikings csapatával. Flynn beállt és feljavult az offense. 16 pontos hátrányból hosszabbításra mentettek végül X lett.

Csoportrivális Lions lesz a következő ellenfelük csütörtökön. Nem feltétlenül ők az esélyesek, de Flynn jó játékával okozhatnak meglepetést, sőt át is vehetik a vezetést a csoportban.

4. Minnesota Vikings (30.) -

Utoljára 1978-ban, még Fran Tarkenton vezetésével végeztek döntetlennel a Lambeau Field-en a Packers vendégeként. 16 pontos előnyt 1 negyed alatt elherdálva még örülhetünk, hogy döntetlen maradt a hosszabbításban. A meccs vége felé nem is volt semmilyen elképzelésünk a dolgokról.

Vasárnap este a szokásos időpontban a Bears csapatával küzdünk meg, idén már másodjára, igaz most hazai környezetben. Az elmúlt hetekben a Chicago igen csak hullámzó teljesítményt nyújtott, de így sem lesz egy fáklyásmenet a meccse. Talán egy döntetlenre jók vagyunk.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com