Újabb vereségével az NFL leggyengébb csapata lett a Houston Texans

Az előző játékhéthez hasonlóan a New England Patriots most is a szenzációs második félidős játékának köszönhetően megnyerte a soron következő mérkőzését. Tegnap este a szezon nagy csalódásának bizonyuló Houston Texans otthonában nyert a Patriots 31-34-re. A Texanst a szezon előtt stabil playoff résztvevőnek és a Super Bowl titkos esélyesének tartották viszont mára a liga leggyengébb mutatójával rendelkező csapatává vált.

Az első negyedben a Texans már 10 pontos előnyre is szert tett amikor Rob Gronkowski egy 23 yardos elkapást követően megszerezte a Patriots első pontjait. A második negyedben Ben Tate második touchdown futásának köszönhetően csak a Texans szerzett pontot és így 10 pontos előnnyel vonulhattak az öltözőbe.

A Broncos elleni mérkőzéshez hasonlóan viszont beindult a Bostoni pontgyártás. A fullback James Develin és a running back Shane Vereen futott TD-jét követően 21-17-re átvette a vezetést a Patriots de még a negyed vége előtt visszavágott a Texans. Az irányító Case Keenum 5 yardos futott TD-jével 24-21-re vezetett a Texans.

A negyedik negyedben ismét két futott TD következett. Előbb LeGarrette Blount a Patriots-t, majd Ben Tate a harmadik futott TD-jével a Texans jutatta előnyhöz. Ezt követően Stephen Gostkowski következett aki első mezőnygóljával egalizált, második mezőnygóljával (mindkettő 53 yardos volt) pedig megnyerte a mérkőzést a Patriots.

A mérkőzés videó összefoglalójáért kattints IDE!

(nfl.com, Fotó: philly.com, houston.culturemap.com)