A Seahawks lenullázta a Giants-t

Idei legrosszabb teljesítményét nyújtva sima vereséget szenvedett csapatunk a Seattle Seahawks ellen. Szinte minden csapatrészt felülmúlta mai ellenfelünk, egyedül a védelem tartotta magát amíg tudta. Túl sokat nem is fogok írni az egészről, mert abszolúte nincs értelme. Támadófal nincs, az elkapók képtelenek elszakadni védőiktől, Manning legrosszabb napjait idézi. Ha lehet akkor viszont senki se kiabáljon Nassibért vagy Painterért vagy egy új QB-ért, jelen körülmények között senki sem tudna korrekt teljesítményt nyújtani a New York Giants irányítójaként.

Egyedül Jerrel Jernigan mutatott ma valami pozitívat az offense-ben, neki volt a legtöbb elkapása és kihordott lábon egy iszonyat nagy ütközést. Vajon miért nem láttunk tőle eddig semmit? Victor Cruznak is lett volna egy bravúros elkapása, de nem tudta magánál tartani a labdát és ráadásul valószínűleg agyrázkódást is szenvedett földet éréskor.

A védelem ellenben dicséretet érdemel, amit tudtak nagyjából hozták. Antrel Rolle mindenhol ott volt és újabb interceptiont szerzett. Hosszú ideig alig engedett pontot a D# Seahawks-nak, de egy idő után elfogyott az energia, ezért nem lehet hibáztatni az egységet. Marshawn Lynch nem tudott jó átlaggal futni, egyedül Russell Wilson találta meg időnként viszonylag könnyedén az elkapóit, de ne legyünk telhetetlenek. Ezzel a védelemmel nyerni lehetett volna...

Lehetne még sok mindent írni, de igazából teljesen felesleges. Az idény elúszott, a játékosok sem úgy pörögnek ahogyan kellene, már csak abban lehet reménykedni, hogy senki ne sérüljön meg komolyabban. Egy-vagy két draft pozíció nem számít, maximum egy-egy fiatal játékostól várhatunk néhány szép játékot ahogy azt láttuk ma Jernigantől.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu