Rolle szerint Coughlin nem hibáztatható

A New York Giants egyik legjobb formában játszó játékosa, Antrel Rolle arról beszélt, hogy a játékosok hibáztathatóak az idei rossz teljesítményért és felmentette csapatunk vezetőedzőjét, Tom Coughlint.

"Coghlin edző nem viheti el a balhét. Ezt nem engedem meg. Az edzők feladata, hogy felkészítsenek minket és e téren remek munkát végzett. Kiváló edzéseken vagyunk túl. Amit láttunk, azon az edzőkkel, coordinatorokkal, segédedzőkkel mentünk keresztül, akik remekül tették a dolgukat. Coughlin edző nem tudja befolyásolni, hogy a játékosok szívvel játszanak, nem tudja megcsinálni a játékokat, nem tudja megváltoztatni a játékosok szenvedélyét. Ezekben szenvedtünk hiányt legutóbb. Ahogyan mondtam, az edzők nyilatkozhatnak bármit, de nem fogok mindent támogatni, hiszen mi játékosok játsszuk a játékot." -mondta Rolle.

Szép dolog így megvédeni az edzőt, de a nyilatkozat kissé sántít. Teljesen nem szabad felmenteni a szakmai stábot sem. Nekik kell feltüzelni a játékosokat és ha ezt nem tudják megtenni, akkor ott valami hiányzik. Persze az is igaz, hogy nem volt már tétje a mérkőzésnek. Az offense teljesen súlytalanul szerepelt, régen láttam ennyire rossz játékot tőlük. Edzői szemszögből is változásokra van szükség és ha ők sem látják ezt be, akkor lehet az lenne a legjobb, ha néhány játékoson kívül némelyik edzőtől is megválnánk.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu

Kép: silive.com