NFC North Power Rankings - 16. hét

Power Ranking NFCAz NFC North csapatainak semmi nem jött össze a héten, egyik sem tudott nyerni.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a csoportban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Chicago Bears (15.) -2

Súlyos vereséget szenvedett a Bears csapata a Sunday Night Football-on a Philadelphia Eagles ellen. A 11-54 -re végződő meccsen esélyes sem volt a vendégeknek, de még így is csoportelsőként várhatják a vasárnapi ki-ki meccset.

Ahol az ellenfelük a szintén rájátszásra hajtó Green Bay Packers lesz. Izgalmas találkozó lesz és aki nyer az továbbmehet a rájátszásba.

2. Green Bay Packers (18.) -3

A Pittsburgh elleni vereséggel kényszerhelyzetbe került a Packers, mert mindenképp nyernie kell a Bears ellen, ha a playoffba akar jutni.

Jay Cutler-t erőltették az Eagles ellen is, de a meccs végére annyira rosszul játszott, hogy McCown állt be a helyére. Talán a Packers ellen is ő fog többet játszani, de a meccsnek Cutler-el fognak nekimenni.

3. Detroit Lions (21.) -4

Hosszabbításban vereséget szenvedett a Giants együttesétől, így számukra véget ér az idény az alapszakasszal, mert bár mindhárom csoportellenfele csereirányítóval játszik, de a sok hiba megbosszulta önmagát és lemaradtak a rájátszásról.

A szezon zárásaként idegenben játszanak a Minnesota csapatával. Ők az esélyesek, de a stadionbúcsún játszó Vikings talán odateszi magát becsületből.

4. Minnesota Vikings (28.) -4

Hatalmas pofonba szaladtunk bele vasárnap a Bengals ellen és 42-14 -re el is vesztettük a találkozót, amivel kiderült, hogy idén egyszer sem sikerült idegenben nyerni. Mindenféle taktika nélkül játszottunk és mindössze 209 támadóyardot szereztünk az egész meccsen.

Egy nagy korszak zárul le a Vikings életében, hiszen 32 szezon után búcsúzik a Metrodome-tól a csapat. Az utolsó meccsen a Detroit Lions lesz az ellenfél. Keretbe foglaljuk a szezont, hiszen a Lions ellen kezdtünk és most ellenük zárunk. Egy szép mérkőzéssel és reméljük győzelemmel búcsúztatjuk a Metrodome-ot.

bejegyzesvikingsbanner2.jpg

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com