Bírói hibák a Panthers - 49ers mérkőzésen

Minek vannak a játékvezetők? #Panthers csalódott volt a két elmaradt sárga zászló miatt, amikor a drive végén a San Francisco touchdown-t ért el az első félidőben. Anquan Boldin-t nem büntették szükségtelen durvaság miatt, annak ellenére, hogy egyértelműen lefejelte Mike Mitchell-t. Korábban a mérkőzésen, Captain Munnerlyn-re rádobták a zászlót, mert lefejelte Michael Crabtree-t.

"Ez nevetséges. Néhány dolgot nem ítéltek meg ugyanúgy," mondta Mitchell. "Ez pontosan ugyanolyan dolog volt, amit Captain Munnerlyn csinált."

Később a drive-ban, a bírók nem büntették a #49ers-t, amiért 12 ember volt a hundle-ban. A 12. játékos - Vance McDonald - elhagyta a hundle-t, és lefutott, majd a cornerback Drayton Florence-t büntették pass interference miatt a következő play-ben.

"Láttam a játékost lejönni, de én még nem adtam a labdát játékra, úgyhogy ezért én nem nevezném rossz döntésnek," mondta a bíró, Carl Cheffers. "A labda nem volt játékban még."

Ezen az oldalon több képet is találsz ezekről a kérdéses esetekről, ők sem tudtak elmenni szó nélkül mellette:http://nfl.si.com/2014/01/12/nfl-officials-carolina-panthers-san-francisco-49ers/

(Egyébként még valami: biztosan emlékeztek a Jets elleni mérkőzésre, ahol egy TD utáni ünneplés miatt sárga zászlót kaptunk sportszerűtlen viselkedésre hivatkozva. Hasonló volt Colin Kaepernick viselkedése is, ő mégsem kapott sárga zászlót a futott TD utáni viselkedése miatt.)

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun

Képek: nfl.si.com