Hoyer jobb mint Manziel

A Cleveland Browns general managere Ray Farmer a heti edzéseket követően elárulta, hogy véleménye szerint Brian Hoyer jelenleg sokkal jobb irányító mint Johnny Manziel. Úgy látszik nincs egyedül a véleményével ugyanis a vezetőedző Mike Pettine szavai szerint nem a mezeladási statisztikák fogják eldönteni, hogy ki lesz a Browns kezdő irányítója ami csak egyet jelenthet.

Elég sok forrás lehozta a két interjút mert jelenleg nagyon népszerű Johnny Football és igen sok újságíró foglalkozik vele. Az első hét edzéseiből azonban nem kell messzemenő következtetéseket levonni mert őszintén szólva nem is lehetett elvárni, hogy Manziel rögtön az első héten legyőzze Hoyer-t. Az NFL rutinja miatt ez várható volt.

Hoyer a második Cleveland-i szezonját kezdi de sérülés miatt a tavalyi szezonban csak három mérkőzésen léphetett pályára viszont ezeken jól teljesített az irányító. Weeden leváltását követően állt be a kezdőcsapatba és már csak babonából is neki kell kezdeni. Háromszor volt kezdő és mindhárom mérkőzést megnyerte a Browns (az egész szezonban 4-et nyertek).

(nfl.com, Fotó: ohio.com)