Joe Flacco a második mérkőzésén 300 yard felett passzolt és kiosztott 3 touchdown passzt

Joe Flacco tegnap volt második alkalommal kezdő a Cleveland Browns csapatában és sikerült átlépnie a 300 passzolt yardot és 3 TD-s határt. A veterán irányító 311 yardot és 3 touchdownt passzolt 1 interception mellett, 92-es irányítómutatóval zárt és 31-27-re legyőzték a Jacksonville Jaguars csapatát.

Flacco az eddigi két Browns-os mérkőzésén 565 yardot és 5 tocuhdownt passzolt 2 interception mellett. Az Flacco esetében persze nem hír, hogy átlépte a 300 passzolt yardos határt, ugyanis ez már sok alkalommal előfordult a pályafutása során, de az idei szezonban sok csapat nem tud felmutatni olyan irányítót aki egyetlen mérkőzésen is elérte ezt a határt úgy, hogy mellette kiosztott még 3 TD passzt.

A New York Jets, a Pitsburgh Steelers, a Jacksonville Jaguars, az Indianapolis Colts, a Teneessee Titans, a Las Vegas Raiders, a New York Giants, a Green Bay Packers, a Tampa Bay Buccaneers, az Atlanta Falcons, a New Orleans Saints, a Carolina Panthers, a Los Angeles Rams és az Arizona Cardinals egyetlen irányítója sem érte el idén a 300/3-as mutatót.

A Browns csapatában Flacco már a negyedik kezdőirányító aki győzelemre vezette a csapatot. Deshaun Watson, PJ Walker és Dorian Thompson-Robinson is minimum egy mérkőzést megnyert az idei szezonban. 1950 óta csak az 1987-es New England Patriots tud egy szezonban több, pontosan 5, kezdőirányítót felmutatni aki egy szezonon belül minimum egyszer győzött.

Fotó: twitter.com

sportmania.png