Quinton Pointer érkezett, Marc Anthony távozott a Bucs-tól

Szép kerek szám a hetvenes. Ennyi roster változás történt a Buccaneers háza táján ebben a holtszezonban. Ez már csirkecombból is sok lenne, nem hogy játékosmozgásból. Lovie Smith-szék nagyon rendezkednek! A hetvenedik változást idén a keretben a cornerback front hozta.

Érkezett ugyanis Quinton Pointer, aki korábban két évet töltött a St. Louis Rams csapatánál. Összesen nyolc alkalommal léphetett pályára, és bemutatott ezen idő alatt hat szerelést. Valószínűleg még a nickel corner szerepét sem fogja nálunk megszerezni, de azért írunk róla pár sort, mert így illik. 2012-ben került a ligába le nem draftolt szabadügynökként, és attól függetlenül, hogy nagyon nehezen fog tudni játékidőt szerezni magának a jelenlegi keretünkben, Lovie Smith már megjegyezte, hogy szimpatikus neki a srác játéka. Bár ezt tényleg nehéz lesz élesben bemutatnia Alterraun Verner, Mike Jenkins, és Johnthan Banks mellett.

Eközben valakinek távoznia is kellett. A választás pedig a szintén cornerback Marc Anthony-ra esett, aki az egész tavalyi évet a Bucs gyakorlócsapatában töltötte. A ligába pedig 2013-ban került, a Baltimore Ravens hetedik körös választottjaként.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com