Simpson: Többet érek mint amennyit fizetnek nekem

Jerome Simpson_2Úgy látszik a Vikings elkapója kicsit elégedetlen a jelenlegi fizetésével a csapatnál. Jerome Simpson tegnap egy érdekes dolgot mondott el egy interjúban. Simpsonnak voltak felejthetetlen pillanatai a pályán, de voltak nagy hibái is, ráadásul a pályán kívül sem mindig ment minden rendben vele kapcsolatban.

Az biztos, hogy Jerome Simpson jelenleg 1 éves szerződéssel rendelkezik, mely idő alatt kereken 1 millió dollárt tehet zsebre, de most úgy tűnik kevesli ezt az összeget.

“Tudom, hogy többet érek, mint amennyit a mostani szerződésem alapján megkapok. Próbálok folyamatosan jól teljesíteni és javítani. Nem fogok hazudni. Nagyon meglepődtem azon, hogy kevesebb fizetnek, mint amennyit tavaly kaptam. Tudom, hogy nem voltak a legjobbak a számaim, de igyekszem.” – mondta el az elégedetlen Jerome Simpson.

Tavaly 48 elkapásból 726 yardot és 1 TD-t szerzett. 2013-ban ismét volt egy letartóztatása ittas vezetés miatt, amit végül el is ismert, így óvadék fejében távozhatott.

Nem hinném, hogy az ilyen kijelentések jóra vezetnek majd a csapatban betöltött szerepével kapcsolatban, még az is lehet, hogy ennyit sem fog majd keresni, mert elküldik. Ám ezt bízzuk az illetékesekre.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com