Idén még jobb lehet a Broncos támadóegysége

A Denver Broncosa tavalyi szezonban beírta magát az NFL történelmébe az egy alapszakaszon belül szerzett legtöbb yard rekordjával és a csapat offensive koordinátora, Adam Gase hisz benne, hogy az idén felül tudják múlnia tavalyi teljesítményüket.

"Oh igen jobbak lehetünk. Jobban csinálhatjuk a dolgokat és jobban dönthetünk, jobban dönthetek amivel jobb helyzetbe hozhatom magunkat. Bizonyos dolgokra jobban oda kell figyelnünk." nyilatkozta Gase az ESPN.com-nak adott interjújában.

Peyton Manning ugyan úgy hiszi, hogy az idei szezonban meg fog dőlni a tavalyi rekordja (egy korábbi nyilatkozatban elárulta, hogy véleménye szerint Tom Brady meg fogja dönteni az 55 passzolt TD-jét) de Manning nem olyan irányító aki ezt tétlenül végig fogja nézni.

Nincsenek egyszerű helyzetben hiszen két kezdőjátékosukat is elvesztették az idei offseasonban. A kezdő running back Knowshon Moreno a Miami Dolphins, míg a wide receiver Eric Decker a New York Jets-nél folytatja a pályafutását.

Karrierjének legjobb szezonját futó Moreno-t a csereként jó újonc szezont futó Montee Ball fogja helyettesíteni de nagy kérdés, hogy milyen teljesítményt nyújt ha neki kell meghatározni a csapat futójátékát.

Decker személyében nem a legeredményesebb elkapójuk távozott de Manning a rövid és hosszú passzoknál is egyaránt számíthatott az elkapójára. Őt a második körben kiválasztott Cody Latimer vagy a Pittsburgh Steelers-től érkező Emmanuel Sanders fogja helyettesíteni.

Helyzetüket tovább nehezíti, hogy a tavalyi szezon után még jobban fel fognak készülni az ellenfelek védelmei. A hatalmas Super Bowl-on elszenvedett vereség miatt pedig a Seahawks védelmét fogják klónozni akik a döntőben megsemmisítették a screen passzokat.

(nfl.com, Fotó: denverpost.com, addosports.com)