Panthers elkapók kontra cornerback-ek

Az első körös választás, Kelvin Benjamin szándékában áll, hogy visszatérjen az edzéseken az elkapókhoz, és tovább harcolni a roster-ben való szereplésért. Az elkapóknak ez még sikerülne is, ha egy másik újonc nem próbálná megvédeni a saját helyét. Bene Benwikere, a Panthers ötödik körös választása levadászta Derek Anderson passzát kétszer is, és mellé volt pár gyönyörű passz levédekezése.

"Bene-nek volt egy jó napja. Csinált néhány dolgot, és ő az egyik olyan fiatal srác, akin megakad a szemed," mondta Ron Rivera. "Nagyszerűen lát a pályán, a szeme a labdán, amikor ezt teszed, adsz magadnak egy lehetőséget, hogy megcsináld a játékot. Természetes érzéke van hozzá."

Amikor nem Benwikere villogott, akkor az elkapók.

"Néhány elkapó bemutatott néhány igazán nagy elkapást," mondta Rivera. "Tavarres Kingreally megmutatta, és lenyűgöző volt, hogy Toney Clemons megcsinálta. Sok fiatal srác fejlődött, és ez a kihívás most."

Benwikere, aki a csütörtöki edzésen szintén levadászott egy passzt és visszahordta a pályán elég hosszan, azt mondta, hogy "fair azt mondani, hogy" a pénteki volt eddig a legjobb edzés.

"Egyre jobban megértem, amit az edzők keresnek," mondta. "A feladatom megértése lehetővé teszi számomra, hogy gyorsabban játsszam."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu