Buccaneers kimaradók a Dolphins ellen

Ahogy az egy NFL csapat életében lenni szokott, amint elkezdődnek a táborok és az előszezon mérkőzések, megindul a sérülési hullám is.

A Buccaneers csapatát is sújtja sajnos, így a hétvégén sorra kerülő Miami Dolphins ellen megvívandó előszezon mérkőzésről is lesznek távolmaradók. Nem tud majd a csapat rendelkezésére állni a cornerback Mike Jenkins, akit alsó lábszár sérülése tart távol a küzdelmektől. Cornerback fronton az elsőszámú játékosunk Alterraun Verner is a maródiak listáján lesz, mert bár időközben már becsatlakozott a gyakorlásokhoz, térdsérülését követően a stáb még nem kívánja kockáztatni egy esetleges rásérülés lehetőségét, ami egyet jelentene a defensive back távolmaradásával a szezon éles mérkőzéseiről is. A hátsó alakzatban legalább jó hír Dashon Goldson bevethetősége, valamint Rashaan Melvin és Keith Lewis is felépült sérüléséből.

Van egy új sérültünk is, aki nem más mint a running back Charles Sims. Túlságosan ez sem jó hír, de a futó játékosoknál sűrűn előfordul az ilyesmi. Sims egyébként bokasérülés, konkrétan bokaficam miatt marad távol. Visszatérésének pontos időpontja még nem ismert, de a robbanékonyságának bizonyára nem tesz jót egy ilyen sérülés. Hogy a rossz hírek sokaságát bővítsem, meg kell említeni, hogy a gyakorlások közepette kisebb sérülés miatt a védőfal két embere Da’Quan Bowers és Steven Means is sokat ücsörgött, de az ő távolmaradásukról egyenlőre nem érkezett hír.

Nem tudom, mi jöhet még? Sérülések a támadófalban? Vagy ott mindegy? Egyébként velük kapcsolatos hír, hogy a Dolphins ellen vélhetően az Oniel Cousins-Patrick Omameh guard párossal kezdünk. George Warhop, főszerkesztő barátunk legnagyobb “örömére” nagyon nyomja ezt a Cousins gyereket. De vajon igaza lesz?

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com