A Titans szerződtette Quentin Groves-t

A Tennessee Titans védelmén még mindig van mit fejleszteni és továbbra is keresik az úgynevezett difference-maker játékosokat. Reményeik szerint tegnap találtak egy ilyen játékost a linebacker Quentin Groves személyében. A Titans tegnap bejelentette, hogy szerződtette a Houston Texans-tól elküldött védőt de az már kérdéses, hogy valóban egy minőségi játékos érkezett-e Nashville-be.

Groves szerződtetésében nagy szerepet játszott a Titans vezetőedzőjének Ken Whisenhunt-nak és a defensive koordinátor Ray Horton-nak a személye. Velük már korábban is együtt dolgozott az Arizona Cardinals-nál és Horton-nal tavaly a Cleveland Browns-nál is.

A tavalyi Browns-os szezonját biztosan szívesen elfelejtené hiszen mindössze 5 mérkőzésen lépett pályára de egy évvel korábban pályafutásának legjobb szezonját futotta. Horton 3-4-es védelmében 4 sacket szerzett két éve, 2-öt pedig tavaly de első feladata az lesz, hogy valahogyan pályára léphessen. A kezdő Shaun Phillips és Akeem Ayers mögötti posztot szerezheti meg ha legyőzi Derrick Morgan-t és Kamerion Wimbley-t.

(nfl.com, Fotó: houseofhouston.com)