A visszatérésén dolgozik Cam Newton

Cam Newton minden ébren töltött percében megpróbálja visszanyerni a teljes egészségét. Amikor felébred vasárnap, nem akar egy szót sem hallani az egészségéről. 

"A fő hangsúly azon van, hogy biztatom magam, képes leszek önmagam lenni, ha ott leszek kint." mondta Newton, aki azt mondta, teljesen biztos, hogy kezd vasárnap, amikor a Detroit Lions látogat el a Bank of America Stadium-ba. 

A Panthers nem gondolta Newton-ról, aki még nem heverte ki a holtszezonbeli boka műtétet és az előszezonbeli borda sérülést, hogy visszanyerte volna a régi formáját - vagy képes megvédeni magát - a múlt vasárnapi szezonnyitón Tampa Bay-ben. 

Tehát Newton a pálya széléről figyelte - a "szemet gyönyörködtető élményt," ahogy mondta - a Panthers tartalék irányítóját, Derek Anderson-t és a 20-14-es győzelmet. 

Newton, miután teljes mértékben részt vett az edzésen szerdán, úgy tűnik, készen áll az újabb megszakítás nélküli sorozatára. Az elmúlt vasárnapig soha nem hagyott ki egy NFL meccset sem - vagy főiskolai mérkőzést, vagy középiskolai találkozót. 

"Volt egy nagyon szép edzése, néhány igazán jó dolgot csinált," mondta Ron Rivera. "Szerdán és csütörtökön (a múlt héten) volt egy kis visszaesés, és nem volt olyan fürge, mint vártam. Pénteken kijött és nagyon jól edzett, de beszéltem az orvosokkal, nem voltam meggyőződve arról, hogy az a legjobb, ha játszik, ezért úgy döntöttem, hogy kihagyom a csapatból. Derek Anderson lépett a helyére és Derek egy nagyon jó foci meccset játszott, csinált néhány nagyon jó dolgot."

Newton továbbra is naponta kapja a kezeléseket a sérülésekre, de a legfontosabb a szerda volt, amikor visszatért az edzéshez. 

Newton elmondta, hogy megpróbál 100 százalékig "nem gondolni semmilyen egészségüggyel kapcsolatos" dologra gondolni a mérkőzésen. 

Nem csak hogy nem akar vasárnap az egészségére gondolni; nem akarja, hogy erről beszéljenek. 

"Ez nem arról szól, hogy "Hogy érzi magát Cam?" mondta Newton. "Ez a játék a Carolina Panthers-ről szól, nem az én egészségemről. A legjobb csapat nyer - nem a legjobb játékos, mert vannak nagy játékosok a labda mindkét oldalán. Az én dolgom, hogy végrehajtsam az adott játékot, végrehajtsam a játék tervet a legjobb tudásom szerint."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu