Beharangozó: Eagles - Redskins (3. hét)

Minden csoportrangadót, és minden mérkőzést le lehet egyszerűsíteni egy-két játékos párharcára. Úgy gondolom, a legtöbb hype-ot ezen a meccsen DeSean Jackson fogja kapni, akit rejtélyes körülmények között rakott ki tavasszal Chip Kelly, majd nem sokkal később aláírt a Rézbőrűekhez. A Jaguars ellen egy kisebb vállsérülést szedett össze, így a játéka kérdéses, azonban én biztos vagyok benne, hogy bizonyítani akar, és pályára fog lépni. A másik washingtoni játékos, akiről sok szó fog esni, az természetesen Robert Griffin III, aki szintén megsérült az előző fordulóban, és nem is játszhat vasárnap délután. Az ő helyettese Kirk Cousins lesz, aki miatt Nick Foles annak idején távozni kényszerült a Michigan Stateről. Philadelphiai oldalon sérült az egyik belső linebacker, Mychal Kendricks, az ő helyét Emmanuel Acho, vagy Casey Matthews veheti át. Reménykedem, hogy az előbbi teszi meg, mert Matthews beugróként nagyon gyenge volt a Colts ellen, Acho viszont a tavalyi preseason egyik sztárja volt. Idén nem sok lehetőséget kapott, és Najee Goode sérülése után került fel a gyakorlócsapatból.

Mit láthatunk?

DeSean Jacksonnak jó napja lehet ha játszik, Cary Williams és Bradley Fletcher ellen kamatoztathatja a gyorsaságát. Akitől ismét jó teljesítményt várok, az Zach Ertz, aki szépen lassan a liga egyik legjobb tight endjévé növi ki magát, és ebben a szezonban a legtöbb elkapott yardot egyelőre ő szerezte a Phillyben. Fontos lesz a szedett-vedett Eagles támadófal feladata, hiszen ezen a héten nem Björn Werner lesz, akivel szembe kell nézniük, hanem Jason Hatcher, Brian Orakpo, és Ryan Kerrigan. A bal guard továbbra is Dennis Kelly, a jobb tackle pedig Andrew Gardner lesz.

Az Eagles front sevenje nem brillírozott a Colts ellen, és most sem lesz könnyű dolga Coxéknak. A Redskins támadófalából a RT, Tyler Polumbus lehet a gyenge pont, akit Barwin és Thornton (Curry) is meg tud verni. Alfred Morris továbbra is a jobb futók közé tartozik, Roy Heluval kiegészülve pedig egészen kiváló párost alkotnak. Az idén feltűnt tight end/full back, Niles Paul komoly problémákat okozhat a védelemnek, hiszen a Jaguars és a Texans ellen is kiváló meccse volt a fiatal játékosnak.

A bejegyzés folytatódik, a folytatáshoz kattints IDE!

phillyblogbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog

philly.blog.hu