Szeptember hónap legjobb játékosai

Szinte csak most kezdődött el az idei alapszakasz és máris túl vagyunk az első hónapon így szokás szerint megválasztották a hónap legjobb játékosait.

Nem született meglepő döntés, hogy a Dallas Cowboys running backjét DeMarco Murray-t választották az Szeptember hónap legjobb NFC támadójátékosának. A futó szerezte a legtöbb futott yardot és az NFL történetének negyedik játékosa lett Jim Brown, O.J. Simpson és Emmitt Smith után aki az első négy mérkőzésen minimum 100 futott yardot és legalább 1 futott touchdownt szerzett.

Az AFC-ben a San Diego Chargers irányítója Philip Rivers lett a hónap legjobb támadójátékosa. Passzainak 70.1 sikeres volt, 1.155 passzolt yardot, 9 touchdownt és csak egyetlen interceptiont szerzett. 114.5 QB mutatóval rendelkezik jelenleg.

A Houston Texans defensive endje J.J. Watt igazán kirobbanó formában kezdő az évet így nem meglepő, hogy a defenisve end lett a hónap Legjobb AFC védőjátékosa. 15 tacklet, 2 sacket, 1 interceptiont szerzett és 32 alkalommal helyezte nyomás alá az ellenfelek irányítóit.

A sorsolás jóvoltából vasárnap este a Texans csapatát fogadja a Cowboys így kiderül, hogy a legjobb védőjátékos vagy a legjobb támadójátékos lesz majd erősebb.

A jó kezdés mind a három díjazott elmondható és a szakértők véleménye szerint a négy forduló alapján Ők hárman vezetik a virtuális MVP lisát.

DÍJ JÁTÉKOS
AFC támadójátékos Philip Rivers, San Diego Chargers
AFC védőjátékos J.J. Watt, Houston Texans
NFC támadójátékos DeMarco Murray, Dallas Cowboys
NFC védőjátékos DeAndre Levy, Detroit Lions
Legjobb támadójátékos Kelvin Benjamin, Carolina Panthers
Legjobb védőjátékos Kyle Fuller, Chicago Bears
AFC speciális egység játékos Pat McAfee, Indianapolis Colts
NFC speciális egység játékos Jon Ryan, Seattle Seahawks

(nfl.com, Fotó: twitter.com)