Mérkőzés előtti sérülésjelentés: Det-Min 6. hét

Sérülésjelentés_1Van bőven sérült a listán, de Rudolph-on kívül más nem fog hiányozni. 

A Detroit Lions elleni csoportrangadón egyelőre csak egy biztos hiányzónk van, a többiek játékra készek, legalábbis most még úgy van

Kyle Rudolph (TE) továbbra is ágyéksérülés miatt van a listán, de mivel nem IR-s, így fel kell tüntetni a kötelező heti jelentésekben. Legkorábban kb. öt hét múlva térhet vissza, azaz a Chicago Bears ellen, a 11. játékhéten. Ő az egyetlen, aki egész héten nem edzett.

Már nem biztos a kimaradása, de Chad Greenway (LB) játékára nagyon kicsi az esély vasárnap. Két kihagyott meccs után valószínű ezt is kihagyja, de a héten pénteki napon először mozoghatott a pályán, igaz csak korlátozottan. Kéz és bordatörése viszonylag rendbejött és bár hivatalosan nem out a meccsen, de biztos, hogy inaktív lesz vasárnap.

Teddy Bridgewater (QB) bokasérülés miatt kénytelen volt kihagynia a Packers elleni találkozót, de egész héten teljes edzésmunkát végzett, így ott lesz a Detroit ellen és kezdő irányítóként fog játszani.

Egy eleinte komolynak tűnő bokasérülés miatt szerdán nem, csütörtökön és pénteken is csak korlátozottan edzett Harrison Smith (S), akinek vasárnapi szereplése kérdéses.

Szerdán és csütörtökön is csak limitáltan volt ott Cordarrelle Patterson (WR) az edzésen csípősérülése miatt. Pénteken ismét rendesen munkába állt, ott lesz a meccsen.

Sharrif Floyd (DT) Patterson-hoz hasonlóan csak korlátozottan edzett szerdán és csütörtökön, de Floyd könyöksérülés miatt. Pénteken ő is visszatért, a meccsen ott lesz.

Jerick McKinnon (RB), Matt Asiata (RB), és Michael Mauti (LB) is mind teljes edzést végeztek a héten, ott lesznek a Lions ellen.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com