It's money time - Johnny Futball bemutatkozott az NFL-ben

A cím nem teljesen igaz, hiszen az alapszakasz korai szakaszában két mérkőzésen is beküldték egy-egy playre Johnny Manziel-t de igazából csak tegnap este át tűzkeresztségen. Brian Hoyer teljesítménye nagyon visszaesett az utóbbi hetekben így a pozitív mérleg ellenére is felmerült, hogy le kellene cserélni a Cleveland Browns kezdő irányítóját és ez meg is történt a tegnapi Buffalo Bills elleni mérkőzésen.

A Browns a negyedik negyed elején lecserélte Hoyer-t és Johnny Futballnak adta át a karmesteri pálcát. Manziel vezérelte első támadósorozatból touchdownt ért el a Browns amit maga az irányítót futott meg a drive végén. 8 passzkísérletéből 5 sikeres volt, 63 passzolt yardot, 13 futott yardot és 1 futott touchdownt szerzett.

Nem egy világszóló bemutatkozás (a rossz snap miatt az edzői azóta párszor már biztosan elmondták neki, hogy ilyen szituációban feküdjön rá a labdára) de a cserével ismét a figyelem középpontjába került a Browns. A februári Super Bowl-tól máig talán Manziel-ről született a legtöbb bejegyzés az NFL-el foglalkozó oldalakon és ezek száma tovább emelkedik majd a héten.

A mérkőzést követen az újságírók természetesen arról faggatták a Browns vezetőedzőjét Mike Pettine-t, hogy ki lesz a csapat kezdő irányítója a hétvégi Indianapolis Colts elleni hazai mérkőzésen. Jelenleg csak annyit mondott, hogy nem zárja ki Manziel-t. Az irányítócseréket általában szerdán vagy csütörtökön szokták bejelenteni.

Ha Manziel bekerül a kezdőcsapatba akkor az biztos, hogy nem lesz probléma az eladott jegyekkel illetve a tévés közvetítés nézettségével. A többi majd kiderül!!!

(nfl.com, Fotó: zimbio.com)