Solomon Patton újra a Bucs-ban

Tovább folytatódik a kálvária… legalábbis ami a speciális egységet, meg a visszahordásokat illeti. Lassacskán tényleg nagyon hajaz a dolog a kígyóra, ami folyton a saját farkát harapdálja. Az egyrészről fáj, meg nem is jó. 

A Bucs tehát visszatért oda, ahonnan elkezdte… ismét. Solomon Patton újra a csapatban, nem is tudom már hányadszor. Most épp a Cardinals gyakorlócsapatából kerül vissza Tampába. Korábban pedig ugye nálunk játszott hat mérkőzés erejéig, mint visszahordó, majd a pihenőhét után elküldte őt Lovie Smith. Visszahordóként nem túl nagy számokat produkált. Átlagosan 11,2 yardot puntonként.

De Patton elküldésével sem javult a helyzet. Először érkezett ugye a specialista Trindon Holiday, aki soha nem labdabiztonságáról volt híres, de már egy mérkőzés után IR listára is került. Aztán jött Marcus Thigpen, aki minden egyes puntot kiejtett a kezéből. Így ő is hamar távozott. Aztán egy mérkőzés erejéig lehetőséget kapott Bobby Rainey, aki szintén nem nagyon tudta termelni a yardokat visszahordásaival. De legalább a labda a kezében maradt. Most pedig vissza a gyökerekhez, és Solomon Patton-hoz. Akiről biztos sok mindent el lehetne mondani, de azt, hogy jó visszahordó, a legkevésbé sem. Tudjátok, a kígyó, meg a farka.

A Bucs speciális egysége egyszerűen katasztrófa minden téren idén. Nos, ezzel a keretváltozással, sem fog megváltást nyerni.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com