Most a saját csapata tiltotta el az elkapót

A Cleveland Browns tegnap bejelentette, hogy a mai mérkőzésről eltiltotta saját wide receiverét Josh Gordon-t mert megszegte a csapat valamelyik szabályát. Az elkapót az NFL eltiltotta a szezon első 10 mérkőzéséről mert megsértette a liga drogellenes szabályzatát és így a mostani eltiltással együtt Gordon-t 11 mérkőzésről zárták ki az idei szezonban.

Gordon a tavalyi szezonban 14 mérkőzésen lépett pályára és a liga legeredményesebb elkapója volt az 1.646 elkapott yardjával. Idén csak 5 mérkőzés jutott neki, 24 elkapással, 303 elkapott yarddal és 0 touchdownal fejezte be a szezont.

Gordon-t a 2012-es Supplemental Draft második körében választotta ki a Browns és vitán felül áll, hogy nagyon tehetséges de ugyanannyira problémás játékos is egyben. A korábbi vezetés megpróbálta eltradelni a tavalyi szezon elején és a mostani elvesztegetett szezon miatt nem lenne meglepő, ha a jelenlegi vezetés is megpróbálná eltávolítani az elkapót.

Az eltiltással tovább nehezedett a Browns helyzete hiszen a hét lején kiderült, hogy sérülés miatt mindkét irányítójuk kihagyja az esti Baltimore Ravens elleni mérkőzést. Johnny Manziel térd, Brian Hoyer pedig vállsérüléssel bajlódik így a gyakorlócsapatot erősítő újonc Connor Shaw lesz a kezdő, a héten szerződtetett Tyler Thigpen pedig a tartalékirányító.

(nfl.com, Fotó: reddit.com)