A polgármesterek fogadást kötöttek

A Carolina Panthers és a Seattle Seahawks egymással játszik az NFC Divisional Playoff körben, a két város polgármestere pedig fogadást kötött a meccsre.

A győztes bejut az NFC Championship körbe. A győztes különböző emléktárgyakat kap a vesztes várostól.

Charlotte polgármestere, Dan Clodfelter fogadást kötött Seattle polgármesterével, Ed Murray-vel, hogy a Panthers legyőzni a Super Bowl védőjét.

"Négy évvel ezelőtt a Seahawks volt az első csapat, amely valaha is negatív rekorddal fejezte be az alapszakaszt, majd megverte a Super Bowl védőjét a rájátszásban." mondta Clodfelter. "És a Panthers ugyanazt fogja tenni, amit ők a New Orleans ellen. Nincs kétségem efelől."

Annak ellenére, hogy a Panthers-t 11 ponttal esélytelenebbnek tartják, Clodfelter nem bocsátkozott pontcsatába Murray ellen.

"Nyilvánvaló, hogy több pontunk lesz, mint nekik, de ezen túl nem bocsátkoznék jóslatokba." mondta Clodfelter.

Murray szerint a Seahawks fogja megnyerni a meccset, amely magyar idő szerint vasárnap hajnalban 02:15-kor kezdődik a CenturyLink Field-en.

"Megvertük őket októberben, és szombaton még csak nem is lesz szoros." mondta Murray a polgármesteri hivatalban. "A Seahawks gyakorlatilag verhetetlen otthon, és tudjuk, hogy a 12.-ek őrülten hangosak lesznek. Go Hawks!"

Minden polgármester olyan dolgokat ajánlott fel, amelyek ikonikusak a város életében.

Ha a Panthers nyer, Murray a Queen City gyűjteményt küldi a Seattle-i zenei emléktárgyak közül. A ajándékkosár tartalmaz vinyl lemezeket a Nirvana-tól, Mudhoney-től, a Shins-től és a Postal Service-től, CD-ket a Shabazz Palaces-tól, Sleater-Kinney-től, Sarah Silverman-tól és a Luluc-tól, valamint egyéb emléktárgyakat.

Ha a Seahawks nyer, Clodfelter küld az Emerald City-nek egy ajándékkosarat, amelyben emblematikus Charlotte-i dolgok lesznek. Ezek közé tartoznak az újrahasznosított cipők a ReKixx-től, a sós karamellás kakaós sütik az Amelie francia pékségtől és a felszerelések az Olde Mecklenburg Brewery-től.

Továbbá a vesztes csapat városának polgármestere egy selfie-t is készít a győztes csapat mezében.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu