Két játékosával is hosszabbított a Patriots

A New England Patriots nem akarja megvárni a szezon végét és már most tárgyalásokba kezdett a lejáró szerződésű játékosaival. Két játékossal biztosan jól haladtak a tárgyalások, ugyanis tegnap bejelentették, hogy sikerült hosszabbítaniuk a safety Patrick Chung-al és a Brandon Bolden-el.

Chung hároméves, 8.2 millió dolláros szerződést kötött a Patriots-al amely 2.4 millió dolláros aláírási bónuszt tartalmaz. 2015-től 2017-ig 4.2 millió dollár lesz az alapfizetése. A safety pályafutása első négy évében a Pats játékosa volt majd egy rosszul sikerült évet a Philadelphia Eagles-nél töltött.

A tavalyi offseasonban elküldték és a Patriots egyéves szerződést kötött vele. Régi állomáshelyén magára talált és kitűnő alapszakaszt produkált. 85 tacklet, 7 levédekezett passzt és 1 interceptiont szerzett az alapszakaszban. A Pro Football Focus a szezon 12. legjobb safetyjeként rangsorolta.

Bolden kétéves, 2.3 millió dolláros hosszabbítást kötött ami 300 ezer dollár garantált fizetést tartalmaz. Posztját tekintve running back de főként a speciális egységben számítanak a szolgálataira de azért nem elhanyagolható, hogy Shane Vereen és Stevan Ridley mögött jól jön a rotációban is.

(nfl.com, Fotó: twitter.com)