Peyton Manning még nem döntött a jövőjéről

Peyton Manning egyelőre nem döntötte el, hogy visszatér-e a következő szezonban. A Denver Broncos irányítójának egy hónap múlva el kell végeznie a kötelezően előírt fizikai felmérőjét. Amennyiben átmegy a felmérőn jogosulttá válik a következő évi 19 millió dolláros fizetésére de másként is dönthet az irányító.

A The Denver Post munkatársának Mike Klis-nek az információi szerint minden a következő napok, hetek eseményeitől függ majd. Azaz, hogy ki lesz a következő vezetőedző és milyen változtatásokat eszközölnek majd a csapatnál.

Gary Kubiak tűnik a befutónak és a Baltimore Ravens offensive koordinátorának szisztémája nem feküdne Manning stílusának. John Elway a St. Louis Rams elleni vesztes mérkőzést követően komolyan megkérdőjelezte a csapat erejét ami miatt nem csak az edzői stábban hanem a játékkeretben is átalakítások várhatóak.

Természetesen újra lehet kezdeni mindent de ha van még kakaó Manning-ben akkor nagy hiba lenne az eltávolítása. Ha június 1. előtt elküldenék akkor 16.5 millió dollárt, ha utána küldik el akkor 19 millió dollárt szabadítanának fel a fizetési sapkában de megfelelő helyettes nélkül hatalmas hiba lenne Manning eltávolítása. Ebben az esetben biztosan nem az anyagaik fognak dönteni.

(nfl.com, Fotó: sportal.com.au)