Perrish Cox a Tennessee Titans-nál folytatja

Bejelentették, hogy a Tennessee Titans szerződtette a San Francisco 49ers korábbi cornerbackjét Perrish Cox-t. A védő a hírek szerint hároméves, 15 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával.

A Titans-nek nem volt egyszerű megszerezni Cox aláírását ugyanis a védő iránt érdeklődött a Washington Redskins, a Baltimore Ravens és a Cleveland Browns is.

Cox tavalyig tartalékként tengette NFL-es pályafutását de az előző alapszakaszban 15 mérkőzésen pályára lépett, 53 tacklet és 5 interceptiont szerzett. Minden valószínűség szerint Jason McCourty párjaként a következő szezonban is kezdő lesz.

A Titans az idei offseasonban igen komolyan gondolja a defense megerősítését amin nem is lehet csodálkozni hiszen a passz elleni védekezésüket leszámítva a maradék három fő mutatóban az öt legrosszabb csapat közé tartozott a defensük.

A csapat Cox szerződtetése mellett megszerezte a háromszoros Pro Bowl-er edge rusher Brian Orakpo-t,  hosszabbított a kezdő linebackerével Derrick Morgan-el és tartalék defensive endjével Karl Klug-al.

(nfl.com, Fotó: 49ers.com)