Információk a 2015-ös Draft-ra

NFL DRAFT 15_1Most már tényleg a célegyenesben vagyunk, itt a DRAFT, itt az új kezdet ideje.

Kezdetét veszi az őrület, kezdődik a 2015-ös NFL DRAFT.

Idén kicsit eltérünk a szokásostól, hiszen nem New York és a a Radio City Music Hall ad otthon-t eme eseménynek, idén Chicago-ban az Auditorium Theatre-ben rendezik meg, így 50 év után az NFL játékosbörzéje várost vált.

Windy City, azaz a Szeles város Chicago felkészült a három napos felhajtásra, a szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne érezzék a különbséget a korábbi DRAFT-okhoz képest.

Az idei Draft is 7 körből fog állni, mint megszokhattuk. Az első napon (április 30.) az első körben választanak a csapatok, ezt a kört figyeli mindenki leginkább, bár ismerjük az NFL-t, akár a hetedik körben is lehet csiszolatlan gyémántot találni.

A második nap (május 1.) jön a 2-3. kör, amire azért még mindig sokan kíváncsiak, hiszen itt még mindig lehet majd találni elit játékosokat, főleg a második körben.

A harmadik, egyben záró napon (május 2.) maratoni adás lesz, ugyanis magyar idő szerint szombaton 18 órától kezdünk a 4. körrel és 7 és fél óra múlva a 7. kör Mr. Irrelevant-jával zárjuk az idei DRAFT-ot.

Szerencsére rengeteg helyen nyomon lehet követni az eseményt szöveges vagy videós formában. Az NFL.com idén is biztosít ingyenes FULL HD stream-et, amin kiváló képminőség mellett élvezhetjük az eseményt. Természetesen vannak különböző nem teljesen legális streamek, ahol az NFL Newtork adása mellett az ESPN Draft műsorát is lehet nézni.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com